Tapenade Pizza Dough
TM6 TM5

Tapenade Pizza Dough

4.3 (6 évaluations )

Ingrédients

Tapenade

  • 1 lemon
  • 7 oz olives, pitted (green and Kalamata)
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp capers, rinsed and drained
  • ½ oz fresh parsley, leaves only
  • ½ tsp fresh oregano, leaves only
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 2 oz extra virgin olive oil

Dough

  • 7 oz water
  • 2 ¼ tsp active dry yeast
  • 6 ½ oz pasta flour (type 00)
  • 6 ½ oz all-purpose flour
  • 1 tsp salt

Infos nut.
par 1 slice
Calories
744.5 kJ / 177.9 kcal
Protides
3.7 g
Glucides
25.6 g
Lipides
6.9 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
1.8 g
Sodium
383.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives