Pineapple Upside Down Cake
TM6 TM5

Pineapple Upside Down Cake

4.3 (13 évaluations )

Ingrédients

Topping

  • 140 g brown sugar
  • 115 g unsalted butter, diced, room temperature
  • 6 - 7 slices canned pineapple, in juice, plus 140 g juice

Batter

  • 170 g icing sugar
  • 170 g unsalted butter, diced, room temperature
  • 2 large eggs
  • 3 tbsp dark rum, divided
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 240 g all-purpose flour
  • 2 tsp baking powder
  • ⅛ tsp salt

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1714.2 kJ / 409.7 kcal
Protides
4.1 g
Glucides
52.3 g
Lipides
20.5 g
Graisses saturées
12.5 g
Fibre
1.7 g
Sodium
108.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives