Stuffed Gnocchi
TM6 TM5

Stuffed Gnocchi

4.3 ( 4 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 3 ½ oz Parmesan cheese cut into pieces
  • 35 oz water
  • 17 ½ oz russet potatoes cut into pieces
  • 11 oz all-purpose flour
  • 1 large egg
  • 1 tsp salt

Filling

  • 2 - 3 garlic cloves
  • 1 - 2 pinches chili powder
  • 1 oz olive oil
  • 3 ½ oz bread crumbs
  • 10 - 12 anchovy fillets, preserved in oil drained, cut into pieces

Tomato Sauce

  • 3 ½ oz leeks cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz olive oil
  • 17 ½ oz canned chopped tomatoes
  • 1 - 2 pinches sugar
  • 2 tsp salt plus 1 tbsp to boil gnocchi
  • ½ oz fresh basil leaves only, plus extra to garnish
  • 4 ½ oz mozzarella cheese cubed (¼ in.)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
884 kcal / 3701 kJ
Protides
32 g
Lipides
35 g
Glucides
105 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
13 g
Sodium
2300 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives