Appareils & accessoires
Sous-vide Svinekjaker i rødvinssaus
Prép. 15min
Total 8h 45min
4 porsjoner
Ingrédients
-
olivenolje20 g
-
rødløk delt i båter200 g
-
gulrøtter delt i skiver (5 mm)150 g
-
stangselleri delt i skiver (5 mm)70 g
-
rødvin80 g
-
svinekjaker (ca. 150 g hver)4
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
rosmarin, fersk2 ts
-
vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)1300 g
-
1 ts askorbinsyresitronsaft (se tips)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
89 mg
Protides
33 g
Calories
2505 kJ /
598 kcal
Lipides
48 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide med knivdeksel
10 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation