Appareils & accessoires
Sous-vide Svinekoteletter med eplesalat
Prép. 25min
Total 2h 40min
3 porsjoner
Ingrédients
-
løk delt i biter200 g
-
salt til krydring
-
dill, fersk20 g
-
persilleblader, ferske20 g
-
cider eddik40 g
-
grov sennep80 g
-
svinekoteletter (ca. 180 g hver), 1.5 cm tykkelse3
-
vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann1300 g
-
1 strøken ts askorbinsyresitronsaft, ferskpresset (fra en halv sitron)30 g
-
rømme, 10% fett40 g
-
svart pepper, nykvernet til krydring
-
sellerirot skrelt80 g
-
eple, grønt2
-
belgisk endive150 g
-
solsikkeolje1 ss
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
488 mg
Protides
37 g
Calories
1857 kJ /
443 kcal
Lipides
19 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
25 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide med knivdeksel
10 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation