Appareils & accessoires
Bloemkool met kaas
Prép. 20min
Total 55min
6 porties
Ingrédients
-
200 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optionnel)1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17 g
Calories
1273 kJ /
305 kcal
Lipides
20 g
Fibre
5.1 g
Glucides
14 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Lasagne bolognese
2h 30min
Bechamelsaus
15min
200 g prei fruiten
20min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Romige tomatensoep
25min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Appelmoes
20min
Bechamelsaus
15min
Romige courgettensoep
25min
Aardappelpuree
45min