Appareils & accessoires
Vruchtenroomijs
Prép. 5min
Total 5min
6 porties
Ingrédients
-
suiker volgens smaak60 g
-
bevroren fruit indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
room120 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
560 kJ /
134 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2.7 g
Glucides
16 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vanilleroomijs
12 Std.
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Ijs van bevroren fruit
5 Min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Snel vruchtenijs
10 Min
Fruitnectar
10 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Bessenschuim
10 Min