Appareils & accessoires
Rabarber en gember gin fizz
Prép. 10min
Total 336h 10min
4 glazen
Ingrédients
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Sodium
12.8 mg
Protides
0.4 g
Calories
351.5 kJ /
83.7 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
7.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation