Appareils & accessoires
Paashaas macarons
Prép. 30min
Total 48h
40 stuks
Ingrédients
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1.6 g
Calories
408.7 kJ /
97.8 kcal
Lipides
4.8 g
Fibre
0.6 g
Glucides
11.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Marmercake
2h
Appeltaart
Pas d’évaluation
Brownies
50min
Tiramisu
5h 20min
Sinaasappel-currydressing
10min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Karameltaart
3h 50min
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation