Appareils & accessoires
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Prép. 10min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
268 kJ /
64 kcal
Lipides
0.3 g
Glucides
12.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Pisco sour
10 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Zachte Appelcake
50 Min