Appareils & accessoires
IJskroon van meringue en frambozen
Prép. 10min
Total 4h 10min
8 porties
Ingrédients
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
2.5 g
Calories
1590 kJ /
380 kcal
Lipides
30.2 g
Glucides
21.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savarin
9 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Aardbei-lavendel marshmallows
Pas d’évaluation
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Pas d’évaluation
Paaspastei
Pas d’évaluation
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Meringue spoken
12h 25min
Panna cotta
6h 15min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Sinaasappel Sponge Cake
1h