Appareils & accessoires
Champignonsaus met room en witte wijn
Prép. 10min
Total 30min
1 pot
Ingrédients
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
1636 mg
Protides
13 g
Calories
3309 kJ /
789 kcal
Lipides
62 g
Fibre
10.3 g
Graisses saturées
49 g
Glucides
27 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indikken modus
17 Recettes
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Bechamelsaus
15min
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Groene pepersaus
20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min