Appareils & accessoires
Cholent
Prép. 20min
Total 5h
8 porties
Ingrédients
-
ui in stukken200 g
-
knoflookteentjes gepeld en gehalveerd3
-
olie30 g
-
nieuwe aardappelen200 g
-
gedroogde bonen 12 uur geweekt en uitgelekt125 g
-
parelgerst50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
rundvlees in stukken400 g
-
paprikapoeder2 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak¾ g
-
800 g water, en 1 blokje runderbouillonconcentraatrunderbouillon800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 8 porties
Sodium
5072 mg
Protides
130 g
Calories
7249 kJ /
1726 kcal
Lipides
59 g
Fibre
24 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
172 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Paella met kidneybonen
55min
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Kimchi mac&cheese
50min
Burrito ontbijt
Pas d’évaluation
Sojabolognese
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min