Appareils & accessoires
Carrot Top Pesto
Prép. 5min
Total 5min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese1 oz
-
pine nuts plus extra to garnish1 oz
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
carrot tops washed, patted dry (approx. 1 bunch) (see Tip)2 oz
-
fresh basil leaves only1 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
70.7 mg
Protides
2 g
Calories
700.4 kJ /
167.4 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
1.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Earth Day
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Hummus
10min
Onion Tarte Flambée
1h
Grated Carrot Salad
10min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Basic Farro
35min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Black Tahini
20min
Zucchini Bread
1h 15min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Homemade Pie Crust
1h 30min