Appareils & accessoires
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
Prép. 10min
Total 4h 35min
10 portions
Ingrédients
Pie Dough
-
all-purpose flour7 ½ oz
-
unsalted butter diced, chilled5 oz
-
sugar1 ½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ice water3 tbsp
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
sugar2 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Pie Filling
-
pecan halves10 oz
-
unsalted butter diced1 oz
-
bourbon2 oz
-
large eggs divided5
-
sugar4 oz
-
brown sugar4 oz
-
corn syrup (see Tip)4 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
salt⅛ tsp
Bourbon Caramel Sauce
-
8 ½ oz brown sugarsugar8 ½ oz
-
heavy whipping cream divided6 oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter one piece (see Tip)1 oz
-
bourbon2 tbsp
-
vinegar1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
174 mg
Protides
9.7 g
Calories
3414.1 kJ /
816 kcal
Lipides
51.1 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
19.9 g
Glucides
80.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Fail Thanksgiving
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Texas Road Trip
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Beer Pickles
24h 20min
Maple Cream Custard
20min
King Cake
4h 45min
Pumpkin Pie
5h
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Southern Potato Salad
1h 15min
Praline Pecans
4h 20min
Cherry Amaretto Dream
10min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Caramel Éclairs
2h 25min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5h 30min
Pumpkin Streusel Muffins
25min