Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie

Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie

4.3 3 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
8 portions

Ingrédients

  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease
    100 g
  • macadamia nuts
    150 g
  • crystallised ginger
    60 g
  • good-quality white chocolate broken into pieces
    300 g
  • gluten free flour
    150 g
  • caster sugar
    150 g
  • eggs
    4
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • ground ginger
    ½ tsp
  • sea salt
    2 pinches
  • whipped cream to serve
    300 g
  • ginger syrup to serve
    2 tbsp
  • honeycomb to serve (see Tips)

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 112.7 mg
Protides 9.9 g
Calories 3055.2 kJ / 730.2 kcal
Lipides 47.6 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 21.9 g
Glucides 71.4 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...