Steamed Vegetables with Kefir Dressing
TM6 TM5

Steamed Vegetables with Kefir Dressing

5.0 ( 4 évaluations )

Ingrédients

Kefir Parsley Dressing

  • 1 garlic clove
  • 3 sprigs parsley leaves, fresh
  • 85 g ripe avocado cut into pieces
  • 140 g kefir
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 30 g lemon juice (approx. 1 lemon), freshly squeezed
  • sea salt to taste
  • black pepper, ground to taste

Steamed Vegetables

  • 570 g water
  • 450 g cauliflower broken into florets
  • 340 g spring carrots cut in half lengthwise
  • 200 g green beans, fresh trimmed
  • microgreens to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
262.5 kcal / 1098.3 kJ
Protides
5.6 g
Lipides
19 g
Glucides
21.6 g
Fibre
7.5 g
Graisses saturées
3.6 g
Sodium
120.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives