Steamed Vegetables with Kefir Dressing
TM6 TM5

Steamed Vegetables with Kefir Dressing

5.0 (6 évaluations )

Ingrédients

Kefir Parsley Dressing

  • 1 garlic clove
  • 3 sprigs parsley leaves
  • 3 oz ripe avocado, cut into pieces
  • 5 oz kefir
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Steamed Vegetables

  • 20 oz water
  • 16 oz cauliflower, broken into florets
  • 12 oz baby rainbow carrots, cut in half lengthwise
  • 7 oz fresh green beans, trimmed
  • micro herbs, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1098.3 kJ / 262.5 kcal
Protides
5.6 g
Glucides
21.6 g
Lipides
19 g
Graisses saturées
3.6 g
Fibre
7.5 g
Sodium
120.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives