Appareils & accessoires
Macaroni met ham en kaas
Prép. 25min
Total 1h 20min
8 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
Cheddar kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta, type macaroni280 g
-
olijfolie10 g
-
ham, gekookt in blokjes180 g
-
bloem50 g
-
volle melk650 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
cherry tomaten gehalveerd150 g
-
bevroren doperwten ontdooid150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
764.9 mg
Protides
18.4 g
Calories
1739 kJ /
415.6 kcal
Lipides
20.4 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
39.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Zalm met rijst en champignons
30min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Bolognesesaus
1h 15min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Koninginnenhapje
55min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Zachte Appelcake
50min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h