Gluten Free Pancakes and Waffles
TM6 TM5

Gluten Free Pancakes and Waffles

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

All-Purpose Gluten Free Flour

  • 200 g quinoa, white
  • 100 g chia seeds
  • 200 g cornstarch
  • 100 g arrowroot flour

Pancakes

  • 60 g butter, unsalted
  • 285 - 425 whole milk (see Tip)
  • 2 eggs, large
  • 30 g sugar
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 tsp psyllium husk powder
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp vanilla extract, natural
  • 2 oz butter, unsalted, plus extra to fry
  • berries, mixed, fresh, to serve

Infos nut.
par 1 piece
Calories
553 kJ / 132.2 kcal
Protides
3.8 g
Glucides
16.1 g
Lipides
6.4 g
Graisses saturées
3.1 g
Fibre
2 g
Sodium
214.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives