Appareils & accessoires
Sichuan Chili Oil
Prép. 5min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
dried bird's eye chilies (see Tip)1 ½ oz
-
dried chilies any kind (and any level of heat)1 ½ oz
-
canola oil9 oz
-
star anise4
-
cinnamon sticks3
-
Chinese "cao guo" cardamom3
-
dried bay leaves4
-
toasted white sesame seeds2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
4 mg
Protides
1.7 g
Calories
3263.7 kJ /
780 kcal
Lipides
85.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
6.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club - First Edition
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Napa Kimchi
14h 15min
Watermelon Ginger Splash
1h 45min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Citrus and Carrot Juice
5min
Garlic dip (toum)
15min
Arugula and Strawberry Smoothie
5min
Date Shake
10min
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1h 5min
Mee Siam Kuah
1h 5min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3h 5min
Cantaloupe Seed Horchata
5min