Appareils & accessoires
Pasta alla gricia
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
6307.7 mg
Protides
93.4 g
Calories
9114 kJ /
2178 kcal
Lipides
94.5 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
34.2 g
Glucides
254.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road to Rome
12 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Keine Bewertungen
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 Std. 15 Min
Bannock Bread
45 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Fresh Orange Juice
5 Min
Barbecued Mexican street corn
Keine Bewertungen
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min