Appareils et accessoires
Cannelloni met spinazie en ricotta
Prép. 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
Deeg voor cannelloni
-
meel300 g
-
eieren (van ongeveer 60 g)3
-
extra vergine olijfolie10 g
Vulling
-
water700 g
-
diepgevroren bladspinazie600 g
-
melk150 g
-
zout + naar believen1 tl
-
koemelk ricottakaas goed uitgelekt600 g
Bechamelsaus
-
melk500 g
-
meel50 g
-
boter20 g
-
zout volgens eigen smaak½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Om af te werken
-
Parmezaanse kaas geraspt2 - 3 el
-
boter in klontjes20 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
41.9 g
Calories
3753 kJ /
897 kcal
Lipides
45.9 g
Fibre
302.1 g
Glucides
84.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Glutenvrije frambozen rolgebak
Pas d’évaluation
Chilli con carne
35min
Zalmtartaar
10min
Spaghetti carbonara
40min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Kip garam masala
50min
Koekjes met chocoladechips
50min