Appareils et accessoires
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
Prép. 10min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
courgettes cut in pieces (2 cm)450 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
water450 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo peeled, sliced (1 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
978.1 mg
Protides
11.8 g
Calories
1050.7 kJ /
251.1 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Squash
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45min
Blueberry Coffee Cake
1h
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40min
Creamy Pea Soup
40min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min
Red Pepper and Tomato Soup
30min
Chilli Con Carne
35min