Appareils et accessoires
Artichokes Romana
Prép. 15min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.1 g
Calories
519 kJ /
124 kcal
Lipides
10.3 g
Glucides
3.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Porcini mushroom risotto
35min
Basic Black Beans
2h 35min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Sautéing 7 oz Leeks
Pas d’évaluation
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Courgette side dish
30min
Polenta
1h
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h