Appareils et accessoires
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
Prép. 10min
Total 2h 25min
10 slices
Ingrédients
-
water120 g
-
chia seeds3 Tbsp
-
blanched almonds400 g
-
rapeseed oil plus extra for greasing80 g
-
maple syrup120 g
-
lemons finely grated zest and juice (approx. 85 g)1 ½
-
poppy seeds2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
dried cranberries100 g
-
vegan vanilla frosting1 batch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
9.7 g
Calories
2705 kJ /
647 kcal
Lipides
34.9 g
Glucides
73.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
It's My Birthday!
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten Free Plain Flour
5min
Rhubarb Pancake Pieces
50min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Vegan Parmesan
15min
Gluten Free Bread
1h 40min
Gluten-free Mince Pies
1h 30min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min