Appareils et accessoires
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Prép. 10min
Total 1h
14 slices
Ingrédients
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
6.3 g
Calories
546 kJ /
131 kcal
Lipides
4.8 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bread
7 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Spelt Bread
1h 45min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Beetroot Houmous
15min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Cranberry Orange Scones
30min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Root Vegetable Oaty Squares
1h 10min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min