Appareils et accessoires
Empress Rice with Crème Anglaise
Prép. 40min
Total 2h
6 portions
Ingrédients
-
whole milk350 g
-
caster sugar80 g
-
pudding rice50 g
-
lemon finely grated zest only1
-
jelly cubes (quarter of one 135 g pack)3
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from medium eggs3
-
milk250 g
-
gelatine leaves4
-
whipping cream200 g
-
candied cherries diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
candied angelica diced (3 mm), soaked in Kirsch for 1 hour15 g
-
Kirsch20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 6 portions
Protides
46 g
Calories
9252 kJ /
2214 kcal
Lipides
122 g
Glucides
199 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Patisserie
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16 godz.
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12 godz. 30 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Coffee Semifreddo
6 godz. 30 min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Helga's New Year Honey Cake
1 godz. 15 min
Rich Lemon Ice Cream
12 godz. 10 min