Appareils et accessoires
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Prép. 25min
Total 2h 55min
8 portions
Ingrédients
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.8 g
Calories
1333 kJ /
319 kcal
Lipides
11.5 g
Glucides
45.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetable Sweet Bakes
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Apple Pie Filling Preserve
45min
Orange Marmalade Muffins
40min
Creamy Mushroom Soup
20min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1h 30min
Fruit Cake
4h 10min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Sweet Potato Bread Rolls
3h
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40min
Mini Apple Loaf Cakes
1h 30min
Rich Fruit Cake
25h 25min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min