Appareils et accessoires
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Prép. 15min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
996.5 mg
Protides
20.5 g
Calories
1466.5 kJ /
349 kcal
Lipides
29.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
1.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Hommus dip
5min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Brazilian cheese puffs
20min
Miso chicken and rice
1h 30min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min