Appareils et accessoires
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prép. 5min
Total 15min
350 g
Ingrédients
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
2299 mg
Protides
15.1 g
Calories
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Lipides
152 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
79.7 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thickening with TM6
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15min
Cooked mayonnaise
5min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Pineapple passionfruit tart
4h 30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2h 15min
Big Mac-style sauce
4h