Appareils et accessoires
Wholemeal spelt pastry
Prép. 5min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
14 mg
Protides
9.2 g
Calories
1227.4 kJ /
292.3 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Pastry
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hommus
15min
Pea and garden mint fritters
25min
Creamy coconut yoghurt
18h
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Raspberry and lemon flan
1h
Mixed berry clafoutis
40min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Rosemary and sea salt crackers
35min