Appareils et accessoires
Curried lentils and steamed pumpkin
Prép. 35min
Total 1h 15min
8 portions
Ingrédients
-
cumin seeds (10 g)3 heaped tsp
-
coriander seeds (10 g)4 heaped tsp
-
salt1 ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish30 g
-
3 heaped tbsp grated coconut, (15 g)fresh coconut flesh (optionnel) cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
brown onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves2
-
1 - 2 fresh green chillies, (6-8 cm long), deseeded, if preferredground cayenne pepper½ - ¾ tsp
-
butternut pumpkin deseeded, cut into 8 pieces with skin on1000 - 1200 g
-
dried lentils (green or brown)300 g
-
water1000 g
-
roasted whole red pepper strips cut into pieces (1-2 cm)250 - 300 g
-
crème fraîche (optionnel)130 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13 g
Calories
1504 kJ /
358 kcal
Lipides
17 g
Fibre
10.3 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Falafel
25 Std. 30 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min