Appareils et accessoires
Taart van pindakaas en chocolade
Prép. 10min
Total 1h 20min
12 porties
Ingrédients
-
ongezouten boter130 g
-
zelfrijzende bloem80 g
-
bloem70 g
-
havervlokken100 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot70 g
-
bruine suiker70 g
-
knapperige pindakaas120 g
-
honing80 g
-
ei1
-
melkchocolade druppels160 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.2 g
Calories
1500 kJ /
357 kcal
Lipides
23.1 g
Fibre
3.4 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zoete verleiding
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Champignontaart
Pas d’évaluation
Bessenjamtaart
2h 35min
Koekjes met chocoladedragees
1h
Chocolade toffee cake
2h
Knapperige koekjes
1h 30min
Groene bron
10min
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Zweedse worteltaart
2h
Mango Dessert met Passie Fruit
10min