Appareils et accessoires
Roasted Vegetable Pizza
Prép. 15min
Total 1h 20min
2 pieces
Ingrédients
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
bread flour15 oz
-
whole wheat flour2 ½ oz
-
warm water (100°F-110°F)9 oz
-
sugar½ oz
-
1 packet/envelope rapid rise yeastrapid rise yeast2 ¼ tsp
-
salt2 tsp
Topping
-
eggplant cut into ¼ in. rounds (approx. 1 lg. eggplant)12 oz
-
red onion cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. onion)8 oz
-
garlic clove halved1
-
green bell pepper cut into 2 in. pieces (approx. 1 lg. green pepper)6 oz
-
red pepper cut into 2 in. strips6 oz
-
olive oil to drizzle
-
dried oregano1 tsp
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper⅛ tsp
-
Fontina cheese cut into 1 in. pieces10 oz
For Pizza
-
olive oil plus extra to grease pan2 tbsp
-
bread flour to dust hands
-
capers (optionnel)2 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
79 g
Calories
7389 kJ /
1766 kcal
Lipides
66 g
Fibre
21 g
Glucides
219 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cornbread
40 min
Berry Mojito Mocktail
Brak ocen
Long Rise Pizza
20 godz.
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2 godz. 15 min
White Pesto Pasta
40 min
Kimchi Butter
1 godz. 10 min
Pasta Primavera
50 min
Baked Mushroom Empanadas
1 godz. 50 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min
Four Cheese Pizza
25 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Go-To Pizza Dough
1 godz.