Appareils et accessoires
Eggs with coconut curry sauce
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
water400 g
-
eggs room temperature (see Tips)8
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves2
-
ghee (see Tips)20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fried shallots to serve
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
776.1 mg
Protides
17.7 g
Calories
1624.6 kJ /
386.8 kcal
Lipides
32.1 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
19.5 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Baked masala fish
1h 15min
Rogani kumbh
45min
Avial (vegetables in yoghurt)
30min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Sambal chilli
35min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Curry laksa
45min
Mushroom bolognaise
45min