Appareils et accessoires
Korean marinade
Prép. 10min
Total 40min
430 g
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 430 g
Sodium
7270.7 mg
Protides
13.2 g
Calories
2878.7 kJ /
688 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
130.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Korea
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Habanero Butter
Pas d’évaluation
Beer Marinade
10min
Thai Dressing
30min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Pickled fruit
744h 45min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Beef rendang
6h 20min
Kung Pao Prawns
45min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Teriyaki sauce
25min