Appareils et accessoires
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Prép. 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
27 g
Calories
896 kJ /
213 kcal
Lipides
8 g
Fibre
5 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sri Lankan Feast
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seafood Laksa
25min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Chickpea Sundal
6h 45min
Beef Rendang
2h 30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Prawn Xacuti
1h 20min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Green Curry Chicken
55min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Keralan Fish Curry
30min
Prawn Curry
30min