Appareils et accessoires
Pommes Dauphine
Prép. 15min
Total 1h 40min
8 porties
Ingrédients
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
1.1 g
Calories
244.2 kJ /
58.4 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
0.5 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Pas d’évaluation
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Driekoningentaart met pompoen
Pas d’évaluation
Caipirinha van mango
5min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Peergelei
10h
Panna cotta
6h 15min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Vruchtensaus (coulis)
10min