Appareils et accessoires
Kipfricassee
Prép. 10min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
50.62 g
Calories
2312 kJ /
553 kcal
Lipides
35.92 g
Glucides
5.17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Amandelbretzels
Pas d’évaluation
Sinaasappel-currydressing
10min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Kip in perziksaus
40min
Pasta met prei en ajvar
30min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Slasapje
Pas d’évaluation
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h