Appareils et accessoires
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Prép. 15min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
31.5 g
Calories
1315 kJ /
314 kcal
Lipides
10.5 g
Fibre
2.5 g
Glucides
24.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese Seafood
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Stir-fried Vegetable Mixture
30 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Browned Chicken Strips
15 Min
Browned Pork Cubes
15 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Egg Fried Rice
35 Min