Appareils et accessoires
New Jersey Tomato Pie
Prép. 10min
Total 45min
12 pieces
Ingrédients
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
warm water (approx. 100°F-110°F)4 oz
-
sugar divided3 tsp
-
rapid rise yeast1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil to brush, plus extra to grease1 tbsp
-
mozzarella cheese cubed7 oz
-
fresh tomatoes quartered22 oz
-
dried basil2 tsp
-
dried oregano1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pieces
Protides
6 g
Calories
561 kJ /
134 kcal
Lipides
5 g
Fibre
1 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Recipe Road Trip
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Road Trip Across the US
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Summer Squash Flatbread
50min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Thai Curry Noodles
25min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Pasta Primavera
50min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Cornbread Pie
1h 25min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min