Appareils et accessoires
Flatbread met peer en geitenkaas
Prép. 25min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optionnel)1 - 2 el
-
honing2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11.7 g
Calories
1632 kJ /
390 kcal
Lipides
20.3 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Gezouten-Karamelijs
14h
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Taart met peer en brie
1h 10min
Frangipane met peer
1h 30min