Appareils et accessoires
Salt Cod Fritters
Prép. 30min
Total 45min
25 pieces
Ingrédients
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
469 kJ /
112 kcal
Lipides
10 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Portuguese Classics
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 dk
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1sa 45 dk
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2sa
Dill and feta flatbread
1sa 20 dk
Spring Rolls
40 dk
Salmon Burger
2sa 20 dk
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 dk
Tuna and Olive Empanaditas
4sa 5 dk
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 dk
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1sa 10 dk
Seafood and Cream Cheese Rolls
1sa 20 dk
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 dk