Appareils et accessoires
Barbecue sauce
Prép. 10min
Total 1h 40min
650 g
Ingrédients
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
ripe tomatoes room temperature and cut into halves800 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
salted butter cut into pieces50 g
-
balsamic vinegar50 g
-
bourbon (see Tips)100 g
-
pitted dates60 g
-
dark brown sugar80 g
-
Worcestershire sauce (see Tips)40 g
-
Tabasco® sauce to taste6 - 8 drops
-
ground paprika (see Tips)1 tsp
-
mustard powder1 ½ tsp
-
ground roasted wattleseed (optional - see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 650 g
Sodium
3213.9 mg
Protides
20.1 g
Calories
5073.5 kJ /
1207.9 kcal
Lipides
44.6 g
Fibre
29.3 g
Graisses saturées
27.2 g
Glucides
171.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Cajun rub
5min
Za'atar Seasoning
5min
Lemon and caper aioli
15min
Tartare sauce
10min
Tomato ketchup
1h 25min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Meat stock paste
45min
Aussie spice rub
10min
Tomato paste
2h 20min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Gluten free barbecue sauce
50min
Smoked trout pâté
3h 15min