Appareils et accessoires
Potato and vegetable purée
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optionnel)1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1099 kJ /
263 kcal
Lipides
10 g
Fibre
4.9 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto with Parmesan cheese
30min
Cereal and fruit purée
20min
Vegetable-potato-meat purée
35min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Whisked egg whites
5min
Lemon sorbet
8h 30min
Tomato rice
30min
Chopped vegetable salad
10min
Fruit nectar
10min
Strawberry milkshake
5min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min