Appareils et accessoires
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
Prép. 30min
Total 1h
30 pieces
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
green onion trimmed, in pieces1
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
zucchini diced16 oz
-
mozzarella diced5 oz
-
panko bread crumbs3 ½ oz
-
large egg1
-
olive oil spray
-
lemon1
Lemon Aioli
-
garlic cloves3
-
salt½ tsp
-
mayonnaise7 oz
-
mustard2 tsp
-
gravlax sliced, to serve6 oz
-
fresh dill to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
4 g
Calories
372 kJ /
89 kcal
Lipides
7 g
Fibre
0 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Fare
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Asparagus Cream Soup
25min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Fresh Herb Dip
10min
Kabocha Sage Risotto
40min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Purple Cauliflower Soup
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Hawaiian Coleslaw
15min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Cheese Balls Three Ways
2h 30min
Kalamata Tapenade
5min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min