Appareils et accessoires
Roasted Potato Salad
Prép. 10min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
566 mg
Protides
4 g
Calories
1059 kJ /
253 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
31 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BBQ Time Savers
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken Noodle Soup
50min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Green Bean Gremolata
25min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Honey Glazed Carrots
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Salisbury Steak TV Dinner
1h