Appareils et accessoires
White Bean and Pumpkin Soup
Prép. 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
white onions cut into pieces4 oz
-
bacon slices cut into pieces2
-
celery cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
white beans (15 oz ea.), drained and rinsed3 cans
-
vegetable stock20 oz
-
pumpkin purée canned4 oz
-
maple syrup1 tsp
-
heavy whipping cream1 ½ oz
-
unsalted pumpkin seeds to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
354 mg
Protides
20 g
Calories
1540 kJ /
368 kcal
Lipides
9 g
Fibre
12 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
54 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bone Appétit
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil Moussaka
2h 20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Purple Cauliflower Soup
25min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Pumpkin Mashed Potatoes
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Vegetarian Chili
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min