Appareils et accessoires
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
yellow onion in pieces (1 in.)4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
thyme leaves only5 sprigs
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dried bay leaf1
-
black peppercorns1 tsp
-
vegetable stock24 oz
-
dry white wine8 oz
-
rainbow chard stems removed and chopped, greens in pieces (1 in.)3 oz
-
Parmesan cheese rinds in pieces (2 in.)6 oz
-
tortellini store bought, any type20 oz
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1241 mg
Protides
35.8 g
Calories
3075.9 kJ /
735.2 kcal
Lipides
28 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
13.2 g
Glucides
75.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Tomato Basil Soup
40 min
Turkey Chili
45 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min